Kerryn kierros

Kerryn kierros

Kiehtova Irlannin länsirannikko

Kiertomatkalla “vihreän saaren” legendaarisissa maisemissa voit kokea aidon irlantilaisen vieraanvaraisuuden. Tutustu huikean kauniisiin maisemiin, viehättävän vanhanaikaisiin kyliin, upeisiin raunioihin ja ystävällisiin ihmisiin. Länsi-Irlannissa Kerryn kierros kulkee henkeäsalpaavan hienoissa maisemissa, ja myös Moherin jylhät rantakalliot ovat upea näky. Paikalliset pubit ja perinteinen irkkumusiikki ovat olennainen osa tunnelmaa.

Ensimmäinen päivä Shannon/Limerick
Saapuminen Shannonin ja siirtyminen Limerickiin. Hotelliin kirjoittautumisen jälkeen sinulla on vapaa aikaa rentoutua, nauttia hotellin palveluista tai tutustua kaupunkiin omatoimisesti. Voit halutessasi käydä Pyhän Marian katedraalissa, kuningas Juhana Maattoman linnassa tai metsästysmuseossa. Illalla ohjelmassa on keskiaikainen juhla irlantilaiseen tapaan. Päivällinen sisältyy hintaan.

Toinen päivä Limerick/Killarney
Shannonista matkustetaan turistibussilla Claren rantaa kohti Killarneyn kaupunkia. Matkalla käydään Moherin rantakallioilla ja ajetaan läpi idyllisen Kilkeen ja Kilrushin. Killimeristä kuljetaan lautalla Tarbertiin. Killarneyhyn palataan vanhanajan kiesikyydillä ja tutustutaan muinaiseen Ross Castle -linnaan, joka sijaitsee Lough Leanen rannalla. Nautitaan päivällinen hotellissa. Aamiainen ja päivällinen sisältyvät hintaan. Aamiainen ja päivällinen sisältyvät hintaan.

Kolmas päivä Killarney
Lumoavan Kerryn maisemareitin varrella on jylhiä kalliovuoria, reheviä laaksoja ja tyyniä järviä. Omatoimisen lounaan jälkeen kohteena on historiallinen Muckross House Killarneyn kansallispuistossa. Päivällinen ja ohjelmallinen ilta paikallisessa pubissa. Aamiainen ja päivällinen kuuluvat hintaan.

Neljäs päivä Killarney/Cork
Killarneystä siirrytään turistibussilla Corkiin, joka on Irlannin toiseksi suurin kaupunki. Glengarriffissa tehdään veneretki kauniille Garinishin saarelle, jonka puutarhassa voit nauttia trooppisten kasvien ja puiden väriloistosta ja tuoksuista. Matkalla pysähdytään myös Cobhin kaupungissa, joka aiemmin tunnettiin nimellä Queenstown ja jossa sinulle selviää Irlannin ja Yhdysvaltojen yhteinen historia. Vuosina 1848–1950 yli kuusi miljoonaa aikuista ja lasta muutti Irlannista Amerikkaan. Heistä yli 2,5 miljoonaa lähti matkaan Cobhista, mikä teki siitä tärkeimmän maastamuuttosataman. Yöpyminen Corkissa, joka on Irlannin toiseksi suurin kaupunki. Aamiainen ja päivällinen sisältyvät hintaan.

Viides päivä Cork/Southampton/laivaan astuminen
Aamiaisen jälkeen siirrytään Corkin kansainväliselle lentokentälle, josta lennetään Lontoon Heathrown kentälle. Sieltä matka jatkuu Southamptonin satamaan, josta alkaa matkan risteilyosuus. Aamiainen sisältyy hintaan.

5.-14./16. päivä risteily