Australian kesytön sisämaa

Australian kesytön sisämaa

Tutustu takamaihin ja seikkaile Isolla Valliriutalla

Risteilymatka on seikkailu Australian karuun ja kesyttömään sisämaahan.

Ensimmäinen päivä Sydney
Saapuminen Sydneyyn ja majoittautuminen hotelliin. Illalla on vastaanotto, jolla voit tutustua matkanjohtajaan ja matkatovereihisi. Yöpyminen Hyatt Regency Sydney -hotellissa.

Toinen päivä Sydney/Cairns
Aamulla lennämme Cairnsin kaupunkiin. Tutusta Kurandan sademetsäkylään ja ihaile Baron Falls -putouksia Skyrail-köysirata-ajelulla. Yöpyminen Pullman Cairns -hotellissa. (Aamiainen sisältyy hintaan.)

Kolmas päivä Cairns
Risteilymatkan ehdottomia kohokohtia on päivä Isolla Valliriutalla. Merellinen matka taittuu nopeasti katamaraanilla. Sukella tai snorklaa värikkäiden korallien ja erikoisten kalojen keskellä vedenalaista maailmaa ihaillen (lisämaksu). Yöpyminen Pullman Cairns -hotellissa. (Aamiainen ja lounas sisältyvät hintaan.)

Neljäs päivä Cairns/Ayers Rock
Aamiaisen jälkeen lennetään Australian sisämaahan, jonka kuuluisin maamerkki on Ayers Rock eli Uluru. Aamulla tutustutaan Australian aboriginaalien yli 40 000 vuotta vanhaan kulttuuriin mm. ikivanhan Liru-taruston kautta. Ilta huipentuu auringonlaskuun, joka värjää Ayers Rockin hehkuvan punaiseksi. Yöpyminen Desert Gardens -hotellissa. (Aamiainen sisältyy hintaan.)

Viides päivä Ayers Rock
Aamunkoi, kulttuurikeskus, Kata Tjuta -kalliomuodostelman. Iltapäivä on vapaata aikaa. Voit valita opastetun puutarhakierroskävelyn hotellilla, mennä katsomaan Wakagetti-kansantanssiryhmän esitystä kaupungintalon aukiolle tai vaellella aboriginaalien taidetoreilla. Yöpimen Desert Gardens -hotellissa. (Aamiainen sisältyy hintaan.)

Kuudes 6 – Ayers Rock/Sydney
Nauti herkullinen aamiainen ennen lentoa takaisin Sydneyyn. Loppupäivä on vapaata ja voit tutustua kaupunkiin omin päin. Yöpyminen Hyatt Regency Sydney hotellissa. (Aamiainen sisältyy hintaan.) 

Seitsemäs 7 – Sydney/laiva
Aamulla opastettu Sydneyn kiertoajelu. Näemme Sydneyn maamerkin, Oopperatalon, vaikuttavan Sydney Harbour Bridge -kaarisillan, Bondi Beachin hiekkarannat ja historialliseen Rocksin alueen, jossa on hyvin säilynyttä siirtomaa-ajan arkkitehtuuria, museoita, trendikkäitä ravintoloita ja kauppoja. Siirtyminen satamaan ja siellä odottavaan laivaan. (Aamiainen sisältyy hintaan.)

7.-17./18./19. päivä
Risteily