Seikkailu Iguassun putoukset

Seikkailu Iguassun putoukset

Kiehtova Rio ja mahtavat Iguassun putoukset

Kaksi yötä Rio de Janeirossa antaa mahdollisuuden tutustua kiehtovaan kaupunkiin, joka on täynnä suurkaupungin sykettä ja elämää. Koko päivän kaupunkiretken ohjelmaan kuuluvat muiden muassa Sokeritoppavuori ja Kristus-patsas. Kaupungista matka jatkuu sademetsään, kohti Brasilian ja Argentiinan rajaa ja Iguassun (Iguazún) putouksia, yhtä maailman mahtavimmista luonnonihmeistä. Putouksia voi ihailla kummankin maan puolelta sekä maalta että vesiltä. Kiertomatkan viimeisenä iltana ohjelmassa on viihdyttävä Tango Show Buenos Airesissa.

Ensimmäinen päiväRio de Janeiro
Saapuminen Rioon ja siirtyminen merenrantahotelliin, jossa yövytään kaksi yötä. Loppupäivä on vapaata. Yöpimen Rio Sheraton Hotel & Towers –hotellissa.

Toinen päiväRio de Janeiro
Koko päivän retken kohteina ovat Sokeritoppavuori, Kristus-patsas ja Corcovadon vuori. Lounaalla nautitaan paikallisia barbecueherkkuja. Ilta on vapaata. Yöpimen Rio Sheraton Hotel & Towers –hotellissa. Aamiainen ja lounas sisältyvät hintaan.

Kolmas päiväRio de Janeiro / Iguazú Falls
Riosta siirrytään lentäen Iguassun putouksille. Päivän aikana voi tutustua Argentiinan puoleisiin putouksiin, käydä ʺPaholaisen kurkullaʺ, ajaa viidakkojunan kyydissä sademetsään tai patikoida jollain alueen monista retkeilypoluista. Yöpyminen Hotel das Cataratas -hotellissa. Aamiainen ja päivällinen sisältyvät hintaan.

Neljäs päiväIguazú Falls
Päivän ohjelmassa on opastettu kävelykierros Brasilian puoleisille putouksille sekä veneretki joelle, jolta voi ihailla putouksia. Loppupäivä on vapaata aikaa omatoimista ohjelmaa varten. Yöpyminen Hotel das Cataratas -hotellissa. Aamiainen ja lounas sisältyvät hintaan.

Viides päiväIguazú Falls / Buenos Aires
Aamupäivän voit viettää vapaasti omaan tahtiisi. Iguassun putouksilta lennetään Buenos Airesiin, jossa illan ohjelmassa on Tango Show. Yöpyminen Hotel Emperador -hotellissa. Aamiainen ja päivällinen sisältyvät hintaan.

Kuudes päiväBuenos Aires / laivaan nousu
Aamun kiertoajeluun sisältyy kuuluisa Recoletan hautausmaa. Siirtyminen satamaan ja nousu laivaan. Aamiainen sisältyy hintaan.

6.-19./20./21./22. päivä risteily

Risteily