Tutustu Kanadaan

Tutustu Kanadaan

Tutustu itäisen Kanadan kaupunkeihin ja maaseutuun

Upealla risteilymatkalla pääset tutustumaan itäisen Kanadan parhaisiin kohteisiin matkanjohtajan johdolla. Niagaran putouksilla ohjelmassa on laivaristeily kuuluisalla Maid of the Mist -aluksella. Kanadan pääkaupunki Ottawa ja ranskankielinen Montréal ovat suurkaupunkeja, joiden nähtävyyksiin tutustutaan opastetuilla kierroksilla. Kohteina ovat mm. Kanadan kulttuurihistoriallinen museo, upeat katedraalit ja 1800-luvulta peräisin oleva Rideaun kanaali, joka on UNESCOn maailmanperintökohde. Maissa vietettävä osuus päättyy Québeciin.

Ensimmäinen päivä Toronto
Saapuminen Torontoon, jossa voit viettää illan vapaasti omaan tahtiisi. Yöpyminen Fairmont Royal York -hotellissa.

Toinen päivä Toronto
Aamiaisella on mahdollisuus tutustua matkatovereihin. Päivän kohokohtana on käynti Niagaran putouksilla. Putouksen alapuolella tehdään risteily Maid of the Mist -aluksella. Yöpyminen Fairmont Royal York -hotellissa. (Aamiainen sisältyy hintaan.)

Kolmas päivä Toronto/Ottawa
Thousand Islands -risteilyllä voit ihailla Ontario-järven maalauksellista saaristoa. Seuraavana matkakohteena on Kanadan pääkaupunki Ottawa, johon voit illalla tutustua itsenäisesti. Yöpyminen Fairmont Chateau Laurier -hotelissa. (Aamiainen ja lounas sisältyvät hintaan.)

Neljäs päivä Ottawa/Montebello
Aamupäivän kaupunkikierroksella kohteina ovat Parliament Hill ja Rideaun kanaali sekä upea Kanadan kulttuureja ja historiaa esittelevä Museum of Civilization. Ottawasta ajetaan kaunista näköalareittiä kohti Montebellon kaupunkia, jossa yövytään historiallisessa Fairmont Le Château Montebello -hotellissa. (Aamiainen ja päivällinen sisältyvät hintaan.)

Viides päivä Montebello/Montreal
Montebellosta jatketaan turistibussilla maaseudun halki kohti Montréalia. Kaupunkikierroksen kohteina ovat muiden muassa French Quarter eli kaupungin ranskankielinen alue ja Notre Damen katedraali. Yöpyminen Fairmont Queen Elizabeth -hotellissa. (Aamiainen ja päivällinen sisältyvät hintaan.)

Kuudes päivä Montreal/Quebec/laiva
Aamaisen jälkeen lähdetään turistibussilla maisemareittiä kohti Quebécin kaupunkia, josta alkaa matkan risteilyosuus. (Aamiainen sisältyy hintaan.)

6.-16. päivä risteily "Klassinen Kanada ja Uusi-Englanti" (10 yötä)
6.-17. päivä risteily “Klassinen Kanada ja Uusi-Englanti” (11 yötä)
6.-20. päivä risteily "Kanada ja siirtomaa-ajan Amerikka" (14 yötä)

Risteilymatka koostuu maissa tehtävästä kiertomatkasta ja risteilystä. Risteilyvaihtoehtoina ovat “Klassinen Kanada ja Uusi-Englanti” tai “Kanada ja siirtomaa-ajan Amerikka”.