• 075 326 3523 (CET)
 • Mon to Fri: 9 am - 6 pm / Sat 9 am - 1 pm
 • Nähtävyydet

  Arroyo de Pergamino
  1. Arroyo de Pergamino
  2. Estadio Miguel Morales (Club Atlético Douglas Haig)
  3. Session Haus
  4. Estación Ferrocarril Mitre - Museo de la Ciudad de Pergamino
  5. Point
 • Huippuravintolat

  Los Naranjos
  1. Los Naranjos
  2. Forum Café
  3. El Refugio
  4. Casa Bemba
  5. Café de Las Letras
 • Parhaat shoppailupaikat

  Torelli Impermeabilizaciones
  1. VENTA DIRECTA CALZADOS
  2. Torelli Impermeabilizaciones
  3. PI - PO PIZZERIA Y PARRIPILLO
  4. CASTELLANO RUBEN - FAB DE MUEBLES ESCOLARES - MESAS - SILLAS
  5. Eva Moda

Los Angeles on metropoli, jossa Espanjan perintö ja Hollywoodin glamour sekoittuvat hurmaavasti. Kaupungin satama-alue San Pedro on portti monimuotoiseen elämään, jota "L.A.:n" erilaiset alueet pursuavat. Kaupungista löytyy maailman parhaat ravintolat, shoppailukadut ja museot. Puistoja, lenkkipolkuja ja patikointimaastoja on moneen makuun.  Ja hiekkarantoja riittää koko rantaviivan mitalla aina Santa Monicasta Malibuun!

Rodeo Drive
Rodeo Driven varrella ovat maailman upeimmat luksusliikkeet ja ylellisimmät putiikit. Kolmen korttelin pituinen katu on Yhdysvaltojen kuuluisin ostospaikka, ja taitaapa olla myös kallein.

Sunset Strip
Hollywoodin ja Beverly Hillsin välille jäävä parin kilometrin mittainen osuus Sunset Boulevardista tunnetaan nimellä Sunset Strip. Ravintoloineen, musiikkiklubeineen, kauppoineen ja yökerhoineen tämä katu on erityisesti viikonloppuisin oikea turistien ja tähtibongareiden keidas.

Walt Disney Concert Hall
Maailmankuulu arkkitehti Frank Gehry on suunnitellut tämän ainutlaatuisen konserttitalon, jossa toimivat Los Angelesin filharmoninen orkesteri ja Los Angeles Master Chorale -kuoro. Se on myös kaupungin keskustan uusi upea maamerkki.

Tulevia risteilyjä: Los Angeles