• 075 326 3523 (CET)
 • Mon to Fri: 9 am - 6 pm / Sat 9 am - 1 pm
 • Nähtävyydet

  Enoshima Sea Candle (江の島シーキャンドル (江の島展望灯台))
  1. Enoshima Sea Candle (江の島シーキャンドル (江の島展望灯台))
  2. Hasedera Temple (長谷寺)
  3. Zoorasia (よこはま動物園 ズーラシア)
  4. 綱島源泉 湯けむりの庄
  5. Spring Valley Brewery Yokohama
 • Huippuravintolat

  Sangosho (珊瑚礁 モアナマカイ店)
  1. Sangosho (珊瑚礁 モアナマカイ店)
  2. うなぎ 友栄
  3. らぁ麺屋 飯田商店
  4. Matsubara-an (松原庵)
  5. Suzukiya (寿々㐂家)
 • Parhaat shoppailupaikat

  IKEA (IKEA 港北)
  1. IKEA (IKEA 港北)
  2. Kakujo Gyorui (角上魚類 つきみ野店)
  3. OK store (オーケーストア 日吉店)
  4. ナップス 横浜店
  5. Terrace Mall Shonan (テラスモール湘南)

Perustietoja

Tokion kaupungin nousu alkoi varhain 1600-luvulla, kun Tokugawa-dynastia julisti Edon vanhan kalastajakylän pääkaupungikseen. Edo säilytti asemansa poliittisen vallan keskuksena vielä keisarikunnan valtaannousun jälkeenkin. Meiji-vallankumouksen 1868 jälkeen Edo sai uuden nimen Tokio eli Itäinen pääkaupunki erotukseksi vanhasta keisarillisesta eli Läntisestä pääkaupungista Kiotosta.

Nykyajan Tokio on yksi maailman ihmeellisimmistä kaupungeista. Se on hämmentävä sekoitus ikiaikaisia perinteitä ja postmodernia kulttuuria. Aivan keisarillisen palatsin vieressä sijaitsee kansainvälinen shoppailijan unelma, Ginza. Kiireinen 2000-luvun kulutushysteria ja perinteisen kulttuurin eleganssi ja harmonia ovat salaperäisellä tavalla sopusoinnussa keskenään.

Keisarillinen palatsi

Japanin keisariperheen residenssi on Tokion keskustassa keskellä valtavaa puistoaluetta, vallihautojen ja kivimuurien suojassa.

Tokyo Tower

Peräti 333 metrin korkeuteen nouseva Tokyo Tower on maailman korkeimpia pilvenpiirtäjiä ja yksi Tokion tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Meiji-temppeli

Meiji-temppeli on omistettu keisari Meijille, jota pidetään nyky-Japanin isänä. Temppeli sijaitsee metsän keskellä aivan Tokion sydämessä. Sijainti symboloi henkisen ja maallisen maailman erillisyyttä.

Tulevia risteilyjä: Yokohama