• Nähtävyydet

    No entries found

  • Huippuravintolat

    No entries found

  • Parhaat shoppailupaikat

    No entries found

Adelaide sijaitsee Gulf St Vincentin merenlahden ja Adelaide Hills -vuoriston välisellä alueella. Se on Etelä-Australian pääkaupunki sekä taiteen ja kulttuurin keskus. Viktoriaanisen arkkitehtuurin ja monipuolisen museotarjonnan lisäksi leveät bulevardit, avarat puistot ja runsaat shoppailumahdollisuudet tekevät kaupungista suositun matkailukohteen. Lähiseudun kiinnostaviin kohteisiin kuuluvat Barossa Valleyn viinitarhat, Clelandin villieläinpuisto ja Hahndorfin vanha saksalaissiirtokunta.

Barossa Valley
Australian tunnetuin viinintuotantoalue sijaitsee noin 70 kilometriä koilliseen Adelaidesta. Opastetuilla kierroksilla ja maisteluissa voi perehtyä viininviljelyyn ja alueen rypäleisiin.

Cleland Wildlife Park
Adelaide Hillsin alueella sijaitsevassa eläinpuistossa asustaa lajeja, joista Australia on tunnettu. Täällä pääset näkemään lähietäisyydeltä monta lajia: kenguru, koala, emu, vompatti, dingo ja erilaiset matelijat.

Hahndorf
Hahndorfin kylän perustivat Preussista 1800-luvun puolivälissä Australiaan saapuneet luterilaiset siirtolaiset. Nykyisin Hahndorf on suosittu matkailukohde. Se sijaitsee noin 30 kilometriä kaakkoon Adelaidesta.

Tulevia risteilyjä: Adelaide