• Nähtävyydet

    No entries found

  • Huippuravintolat

    No entries found

  • Parhaat shoppailupaikat

    No entries found

Vancouver on monien mielestä Kanadan kaunein kaupunki. Suotuisassa paikassa valtameren ja vuoriston välissä sijaitseva Vancouver on dynaaminen metropoli. Tälle monikulttuuriselle kaupungille tyypillisiä ovat puistot, puutarhat, hiekkarannat, museot ja taidegalleriat. Itse asiassa Vancouver on yksi niitä harvoja kohteita, jotka pystyvät pitämään lupauksen "jokaiselle jotakin".

Stanley Park
Stanley Parkin puisto on Vancouverin monipuolisimpia alueita. Siellä on kilometrikaupalla kävely- ja pyöräilyreittejä, akvaario, maauimala, tenniskenttiä ja paljon muuta näkemistä ja tekemistä.

Robson Street
Robson Street on yksi keskikaupungin ostoskaduista, jonka katukahviloissa voi istuskella ihmisvilinää seuraten. Täällä on sekä eurooppalaistyylisiä tavarataloja että erilaisia erikoisliikkeitä herkkupuodeista muotiputiikkeihin. Kahviloita ja etnisiä ravintoloita on joka makuun.

Granville Island
Läntisessä Vancouverissa sijaitseva Granville Islandin torialue on viehättävä kauppapaikka, jonka kojuista ja gallerioista voi löytää ainutlaatuisia matkamuistoja. Täällä voi myös nauttia hyvän aterian tai hankkia ensiluokkaiset ainekset sellaisen valmistamiseen.

Tulevia risteilyjä: Vancouver