• 075 326 3523 (CET)
 • Mon to Fri: 9 am - 6 pm / Sat 9 am - 1 pm
 • Nähtävyydet

  Morning Trail, The Peak (山頂晨運徑)
  1. Morning Trail, The Peak (山頂晨運徑)
  2. Dragon's Back (龍脊)
  3. Nan Lian Garden (南蓮園池)
  4. Samsen (泰麵)
  5. Big Grizzly Mountain Runaway Mine Cars (灰熊山極速礦車)
 • Huippuravintolat

  Samsen (泰麵)
  1. Samsen (泰麵)
  2. Okra Hong Kong
  3. Little Creatures
  4. Café Gray Deluxe
  5. Mandarin Grill + Bar 文華扒房+酒吧
 • Parhaat shoppailupaikat

  Apple Store
  1. Apple Store
  2. Eslite Bookstore (誠品書店)
  3. Apple Store
  4. Harbour City (海港城)
  5. Apple Causeway Bay

Pilvenpiirtäjät muodostavat hohtavan lasi- ja teräsmetsän, kiinalaismalliset džonkit ja sampaanit parveilevat vilkkaan sataman vesillä ja taustalla häämöttävät Kowloonin vihreät vuoret. Tätä kaikkea on Hongkong! Nykyään se kuuluu Kiinan kansantasavaltaan autonomisena erityishallintoalueena. Sen kiinankielinen nimi tarkoittaa "tuoksuvaa satamaa" ja kaupunki on nimensä veroinen: viehättävä, jännittävä ja eksoottinen. Modernit pilvenpiirtäjät ja luksushotellit hallitsevat kaupungin siluettia, mutta kapeilla kaduilla perinteiset kauppiaat, povarit ja välskärit tarjoavat palveluitaan. Tässä monumentaalisessa kapitalismin, kaupan ja yritystoiminnan keskuksessa on loputtomasti ostosmahdollisuuksia: voit hankkia puvun räätäliltä, sijoittaa kiinalaiseen antiikkiin tai ostaa uusimpia elektroniikkatuotteita.

Britannian siirtomaavallan ajalta kaupungissa on runsaasti historiallisia nähtävyyksiä. Victoria Peak -vuoren huipulta avautuu panoraamannäkymä kaupungin yli, kelluvat ravintolat tarjoavat kulinaristisia elämyksiä ja kuljeskelu katujen tungoksessa ja kaupungin sykkeessä on ainutlaatuinen kokemus.

Victoria Harbour

Satamasta avautuu upea öinen näkymä kaupungille, jossa pilvenpiirtäjien mainosvalot hehkuvat taustalla häämöttävän Victoria Peakin rinteitä vasten. 

Stanley Market

Stanley Marketin alue on tarjousten metsästäjien aarreaitta: myynnissä on käsintehtyjä matkamuistoja, koruja, muotia, elektroniikkaa ja leluja edulliseen hintaan.

Po Lin -luostari

Po Lin on Lintau-saarella sijaitseva luostari. Luostarin alueella on maailman suurin ulkotilassa oleva buddhapatsas, Tian Tan Buddha.

Tulevia risteilyjä: Hongkong