• Nähtävyydet

    No entries found

  • Huippuravintolat

    No entries found

  • Parhaat shoppailupaikat

    No entries found

Amerikkalaiset sanovat, että käymällä Québecissä on kuin kävisi Ranskassa Atlantia ylittämättä. Enemmistöltään ranskankielisen kaupungin arkkitehtuuri ja ilmapiiri ovat elävä todiste siitä, että pieni pala Ranskaa on pysyvästi juurtunut Amerikan mantereelle. Québec City on myös mantereen ainoa Meksikon pohjoispuolinen kaupunki, joka on edelleen muurien ympäröimä.

Vanha Québec
Vanhassa kaupungissa (ranskaksi Vieux Québec) on kivettyjä katuja, historiallisia rakennuksia ja linnoituksia. Pohjois-Amerikan ainoa muurin ympäröimä kaupunki on UNESCOn maailmanperintökohde.

Dufferin Terrace
Kaupungin tärkein kävelykatu ulottuu Château Frontenacista linnoitukselle ja on korkealla rantakallioilla, niin että sieltä avautuu upeat näköalat niin St. Lawrence -joelle kuin kaupunkiin päin. Lankuista rakennetuilla kävelyteillä on mukava kuljeskella ja katsella ihmisiä.

Notre-Dame-des-Victoires
Québecin Notre Dame on Pohjois-Amerikan vanhin kivikirkko, joka on kahdesti tuhoutunut tulipalossa. Katedraalin upeat taideteokset ja arkkitehtoniset yksityiskohdat ovat tutustumisen arvoisia.

Tulevia risteilyjä: Quebec