• 075 326 3523 (CET)
 • Ma-Pe klo : 9 am - 6 pm ja lauan 9 am - 1 pm
 • Nähtävyydet

  Mrs. Macquarie's Point
  1. Mrs. Macquarie's Point
  2. Bondi - Bronte Coastal Walk
  3. Shelly Beach
  4. Sydney Opera House
  5. Sydney Harbour Bridge
 • Huippuravintolat

  Social Brew Cafe
  1. Social Brew Cafe
  2. Bourke Street Bakery
  3. Nomad Restaurant
  4. Room 10
  5. The Grounds Of Alexandria
 • Parhaat shoppailupaikat

  Oak Barrel
  1. Oak Barrel
  2. Harris Farm Markets
  3. Kinokuniya
  4. Harris Farm Markets
  5. Queen Victoria Building (QVB)

Perustietoja

Sydney on vanhimpia eurooppalaisten asuttamia alueita Australiassa ja yksi maailman suosituimmista matkailukohteista. Kaupunkilaiset ovat vieraanvaraisia aitoon aussityyliin, ja nähtävää riittää upeasta satama-alueesta kansainväliseen ydinkeskustaan, suojaisista merenpoukamista kilometrien mittaisiin hiekkarantoihin ja Blue Mountains -vuorten siniutuisiin maisemiin.

Oopperatalo
Sydneyn oopperatalo on suosittu matkailunähtävyys ja erittäin vireä esittävän taiteen keskus, joka oikeastaan koostuu useista teattereista ja saleista. Sen ainutlaatuista arkkitehtuuria pidetään yhtenä nykymaailman ihmeistä.

Rocks-kaupunginosa
Tämän kaupunginosa on saanut nimensä rannan kallioperästä ja hiekkakivijyrkänteistä. Alueella oli ensimmäinen Australiaan karkotetuille rangaistusvangeille tarkoitettu siirtokunta ja muutenkin värikäs siirtomaa-ajan historia. Tänä päivänä Rocks on viiden tähden hotellien ja huippuravintoloiden, pubien, putiikkien, gallerioiden ja museoiden täyttämä matkailukohde.

Blue Mountains -vuoret"Siniset vuoret" on Australian vastine Amerikan Suurelle kanjonille: äkkijyrkät kalliot, syvät metsälaaksot ja vesiputoukset ovat henkeäsalpaavan kauniita. Kaikukalliolta (Echo Point) avautuu näkymä "kolmen sisaren" (Three Sisters) kalliomuodostelmaan, joka on saanut nimensä aboriginaalien legendan mukaan.

 

 

Tulevia risteilyjä: Sydney