• Nähtävyydet

    No entries found

  • Huippuravintolat

    No entries found

  • Parhaat shoppailupaikat

    No entries found

Kapkaupungin lempinimi on Mother City eli "Afrikan äitikaupunki" ja se sijaitsee kauniissa lahdenpohjukassa taustallaan Pöytävuori. Hyväntoivonniemi oli ensimmäisiä eurooppalaisten asuttamia siirtokuntia Etelä-Afrikassa, alun perin tänne asettui Hollannin Itä-Intian kauppakomppania vuonna 1652. Nykyisin Kapkaupunki on Etelä-Afrikan parlamentin istuntopaikkana. Kapkaupunki on maan tärkein teollisuuskaupunki.

Hyväntoivonniemen luonnonsuojelualue
Cape of Good Hope Nature Reserve on noin 31 neliökilometrin laajuinen luonnonsuojelualue, jossa on monilajinen afrikkalainen eläimistö ja kasvisto. Alueen jyrkät rantakalliot ovat Etelä-Afrikan korkeimpia.

Pöytävuori
Pöytävuori (Table Mountain) on Kapkaupungin tunnettu maamerkki. Vuorelle kulkee köysirata, ja sen laelta avautuu mahtava näkymä kaupunkiin ja sen ympäristöön. Vuoren rinteille rakennetut näköalatasanteet ovat erinomaisia kuvauspaikkoja.

Victoria & Alfred Waterfront -satama
Tämä historiallinen satama on nykyään Etelä-Afrikan suosituimpia matkailukohteita. Satama-aluetta on kunnostettu, ja sen putiikit ja ravintolat tarjoavat monenlaista viihdykettä.

Tulevia risteilyjä: Kapkaupunki