• Nähtävyydet

    No entries found

  • Huippuravintolat

    No entries found

  • Parhaat shoppailupaikat

    No entries found

Lontoo on valtava kosmopoliittinen metropoli täynnä upeita kulttuurinähtävyyksiä ja gastronomisia elämyksiä. Lähes 50 kilometrin pituudelta Thamesjoen molemmin puolin levittäytyvä Lontoo on Euroopan suurin kaupunki, jossa asuu 8 miljoonan monikulttuurinen väestö. Satamakaupunki Southampton on yksi Lontoon porteista.

Buckingham Palace
Kuninkaallinen palatsi on yli 120 metrin mittainen rakennus, jossa on noin 600 huonetta, ja sitä ympäröi 17 hehtaarin suuruinen puutarhapuisto. Palatsi on ollut Englannin kuningasperheen pääasiallinen koti siitä lähtien kun kuningas Yrjö III osti sen 1700-luvulla. Vahdinvaihto puolenpäivän aikaan on maailman tunnetuimpia turistinähtävyyksiä.

Big Ben
Lontoon Big Ben lienee maailman valokuvatuin ajannäyttäjä. Kellotorni on osa Parlamenttitaloa, joka on maailman suurimpia hallitusrakennuksia.

Southampton
Southampton on palvellut matkustajalaivoja jo Atlantin yli suuntautuvan laivaliikenteen kulta-ajoista lähtien. Tänä päivänä se on myös tärkeä vähittäiskaupan ja suurliikkeiden keskittymä: West Quay Shopping Complex kuuluu Ison-Britannin 10 suurimman kauppakeskuksen joukkoon.

Tulevia risteilyjä: Southampton (Lontoo)