• Nähtävyydet

    No entries found

  • Huippuravintolat

    No entries found

  • Parhaat shoppailupaikat

    No entries found

Adrianmeren pohjukassa sijaitseva Venetsia on monimutkainen pienten saarien ja kanaalien verkosto. Venetsia on oma sadunhohtoinen maailmansa, jossa gondolieerit laulavat serenadeja taustallaan viehättävät sillat, mutkaiset mukulakivikadut ja upeat renesanssipalatsit. Ei mikään ihme, että monien mielestä Venetsia on maailman romanttisin paikka! 

Pyhän Markuksen aukio
Venetsian keskus on Piazza San Marco, jonka laidalla ovat Pyhän Markuksen kirkko, Campanile-kellotorni ja dogen palatsi. Lähistön putiikeissa voi tehdä kiinnostavia löytöjä, ja välillä voi pysähtyä katukahvilaan espressolle.

Suuri kanava
Gondoliajelu yli kolmen kilometrin pituisella Canal Grandella on unohtumaton elämys. Kanavan laidoilla on toinen toistaan mahtavampia rakennuksia, jotka koristeellisine yksityiskohtineen antavat erinomaisen kokonaiskuvan Venetsian ainutlaatuisesta arkkitehtuurista.

Murano ja Burano
Pieni Muranon saari on jo 700 vuoden ajan ollut maailman johtava lasinpuhalluksen keskus. Täällä voit seurata käsityöläisten työskentelyä ja kierrellä näyttelyissä ja gallerioissa. Pitseistään tunnettu Burano on viehättävä kalastajakylä pienine kauppoineen ja värikkäine taloineen.