• 075 326 3523 (CET)
 • Mon to Fri: 9 am - 6 pm / Sat 9 am - 1 pm
 • Nähtävyydet

  Parc de la Ciutadella (Parque de la Ciudadela)
  1. Parc de la Ciutadella (Parque de la Ciudadela)
  2. Parking Pizza
  3. Strip Club Barcelona
  4. Muntanya de Montjuïc (Montaña de Montjuïc)
  5. Torres Naixement
 • Huippuravintolat

  Parking Pizza
  1. Parking Pizza
  2. Honest Greens
  3. Little Fern - Brunch & Breakfast Cafe Barcelona
  4. Can Dendê
  5. Pizza Circus
 • Parhaat shoppailupaikat

  La Central del Raval
  1. La Central del Raval
  2. Mercat de Sants
  3. Supermercado El Corte Inglés
  4. Zara
  5. Mercat de Sant Josep - La Boqueria

Barcelona on Espanjan Katalonian pääkaupunki ja kulttuurin keskus. Vireän ja kosmopoliittisen kaupungin historia on jännittävä, ja täällä kulttuuri ja taiteet kukoistavat.

Picasso-museo
Picasson varhaisesta tuotannosta tärkeimmät työt ovat esillä Museo Picassossa. Barcelonassa kannattaa ehdottomasti käydä myös Modernin taiteen museossa ja mahtavassa Katalonian taidemuseossa (Museu Nacional d'Art de Catalunya), jossa on näytteillä El Grecon, Dalin ja muiden Barcelonaa kotinaan pitäneiden mestarien töitä.

La Sagrada Familia
La Sagrada Familia -kirkko on modernistiarkkitehti Antoni Gaudin mestarillinen luomus, jonka koristeelliset tornit, omintakeiset kaartevat muodot ja veistoshahmot tekevät siitä ainutlaatuisen. Barcelonassa on myös toinen kuuluisa Gaudin suunnittelema rakennus, La Pedrera ("kivilouhos"). Tämä asuin- ja toimistorakennus tunnetaan aaltoilevasta julkisivustaan ja erikoisista kattorakennelmistaan.

Las Ramblas
Las Ramblasin kävelykadun varrella on loputtomasti kauppoja, ravintoloita ja kahviloita, joissa voi viettää rennosti aikaa ihan vain ihmisiä katsellen. Katalonialaiseen keittiöön voi tutustua nauttimalla jossain Placa Reialin trendikkäässä kahvilassa vaikkapa habas a la Catalina paikallisen viinin kera.

 

Tulevia risteilyjä: Barcelona