• Nähtävyydet

    No entries found

  • Huippuravintolat

    No entries found

  • Parhaat shoppailupaikat

    No entries found

Barcelona on Espanjan Katalonian pääkaupunki ja kulttuurin keskus. Vireän ja kosmopoliittisen kaupungin historia on jännittävä, ja täällä kulttuuri ja taiteet kukoistavat.

Picasso-museo
Picasson varhaisesta tuotannosta tärkeimmät työt ovat esillä Museo Picassossa. Barcelonassa kannattaa ehdottomasti käydä myös Modernin taiteen museossa ja mahtavassa Katalonian taidemuseossa (Museu Nacional d'Art de Catalunya), jossa on näytteillä El Grecon, Dalin ja muiden Barcelonaa kotinaan pitäneiden mestarien töitä.

La Sagrada Familia
La Sagrada Familia -kirkko on modernistiarkkitehti Antoni Gaudin mestarillinen luomus, jonka koristeelliset tornit, omintakeiset kaartevat muodot ja veistoshahmot tekevät siitä ainutlaatuisen. Barcelonassa on myös toinen kuuluisa Gaudin suunnittelema rakennus, La Pedrera ("kivilouhos"). Tämä asuin- ja toimistorakennus tunnetaan aaltoilevasta julkisivustaan ja erikoisista kattorakennelmistaan.

Las Ramblas
Las Ramblasin kävelykadun varrella on loputtomasti kauppoja, ravintoloita ja kahviloita, joissa voi viettää rennosti aikaa ihan vain ihmisiä katsellen. Katalonialaiseen keittiöön voi tutustua nauttimalla jossain Placa Reialin trendikkäässä kahvilassa vaikkapa habas a la Catalina paikallisen viinin kera.

 

Tulevia risteilyjä: Barcelona