• Nähtävyydet

    No entries found

  • Huippuravintolat

    No entries found

  • Parhaat shoppailupaikat

    No entries found

Vanhassa Warnemündessä on entisaikojen kalastajakylän viehättävä tunnelma säilynyt nykypäiviin.   Satamaan johtava kanava, Alte Strom, on nykyisin suosittu kohde, jonka rantakaduilla voit kuljeskella leppoisasti ja ihailla värikkäitä kalastusveneitä ja historiallisia rakennuksia. Nauti saksalaisesta oluesta rantapubissa ja kävele pitkin Itämeren rantaa 451 metrin mittaisella aallonmurtajalla. Warnemünden tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat hauskasta arkkitehtuuristaan tunnettu Teapott-rakennus ja edelleen käytössä oleva vanha majakka, jonka huipulta on upea näköala ympäristöön.

Lähiseudun nähtävyyksiä

Mecklenburg-Etu-Pommeri on täynnä nähtävää: osavaltiossa on enemmän kuin 2000 linnaa ja kartanoa, yli 2000 järveä ja noin 2000 kilometriä rantaviivaa – ja tietysti lukuisia viehättäviä kaupunkeja. Täältä löytyy kiinnostavaa nähtävää niin kulttuurinnälkäisille kuin luonnonystävillekin.

Osavaltion suurin kaupunki Rostock on vanha hansakaupunki, joka houkuttelee shoppailemaan ja kiertelemään historiallisessa vanhassakaupungissa. (n. 15 km)

Hansakaupunki Wismarissa on säilynyt paljon vanhoja rakennuksia, minkä ansiosta se on tämän osavaltion viehättävimpiä ja myös vaikuttavimpia kaupunkeja. Wismar nimettiin maailman kulttuuriperintökohteeksi vuonna 2002. (n. 73 km)

Schwerin on pienin Saksan osavaltioiden pääkaupungeista, ja aikanaan se oli satojen vuosien ajan Mecklenburgin herttuan kaupunki. Seitsemän järven ympäröimässä kaupungissa vesi on tärkeä elementti ja viehättävät talot ja vanhat torit antavat oman ilmeensä historialliselle keskustalle. Schwerinin palatsi, jossa nykyään toimii osavaltion parlamentti, ja mahtava Palatsimuseo ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. (n. 98 km)