• Nähtävyydet

    No entries found

  • Huippuravintolat

    No entries found

  • Parhaat shoppailupaikat

    No entries found

Dubai on silta idän ja lännen välillä. Kansainväliset kongressit, messut ja urheilutapahtumat houkuttelevat vuosittain valtavasti väkeä eri puolilta maailmaa tähän Lähi-idän talouselämän keskukseen.  Dubai on noussut matkailijoiden suosioon monestakin syystä: auringon, meren ja rantaelämän lisäksi kaupungissa on länsimainen elintaso ja mahdollisuus verottomaan shoppailuun. Tunnetuimpia kohteita ovat rannikon tekosaaret ja maailman korkeimmat pilvenpiirtäjät, jotka hallitsevat kaupunkikuvaa arabien perinteisen rakennustaiteen ohella.  Dubai on aavikkoretkien lähtöpiste.  

Burj Khalifa

Maailman korkein rakennus Burj Khalifa on huikeat 828 metriä korkea. Pikahissillä pääsee ylös 124. kerrokseen, josta voi ihailla upeata näkymää kaupungin yli autiomaahan ja valtamerelle.

Palm Jumeirah

Dubain rannikolle rakennettu palmupuun muotoinen tekosaari on miljonäärien paratiisi. Saarella on luksushotelleja ja huviloita sekä elegantteja ravintoloita ja ostoskeskuksia.

Jumeirahin moskeija

Jumeirahin moskeija on Dubain valokuvatuimpia kohteita: sen koristeelliset tornit, minareetti ja kupolit ovat loistava esimerkki islamilaisesta arkkitehtuurista.